Tervetuloa Insinööriliiton Eduhouse-koulutussivustolle

Insinööriliitto on aloittanut yhteistyön koulutusorganisaatio Eduhousen kanssa. Eduhouse tarjoaa korkeatasoisia, ammatillista osaamista tukevia etäkoulutuksia. Koulutukset syventävät perusohjelmien käyttöä, perehdyttävät tietokantoihin ja ohjelmointiin sekä antavat apua työelämätaitoihin. Koulutusten kirjo on laaja.

Yksittäisen koulutusten arvo vaihtelee 80–1 590 €:n välillä. Insinööriliiton jäsen voi osallistua koulutuksiin ilman lisäveloitusta! Uusi yhteistyö tarjoaa jokaiselle aktiiviselle, itseään kehittävälle jäsenelle helposti satojen eurojen jäsenedun.

Tutustu koulutuskalenteriin ja ilmoittaudu

Voit rajata hakutulosta valitsemalla sinua kiinnostavat aiheet. Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan. Huomaathan, että jokaisesta koulutuksesta on tarjolla useampi päivä. Valitse sopiva ajankohta, varaa paikkasi ja merkitse päivä huolella kalenteriin. Kurssipaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova.

Koulutuksen hinta ja jäsenyyden tunnistaminen

HUOM! Sinulta ei peritä koulutuksen kohdalla mainittua hintaa, sillä saat koulutukset veloituksetta jäsenetuna. Tarvitset ilmoittautumiseen Insinööriliiton jäsennumerosi. Kirjoita jäsennumerosi ja "Insinööriliitto" lisätiedot -tekstikenttään. Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et ilmesty etäkoulutukseen, joudut maksamaan koulutuksen hinnan itse.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautuminen on aina sitova. Jos joudut perumaan koulutuksen, niin lähetä viesti peruutuksesta sähköpostilla osoitteeseen trainings@eduhouse.fi . Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et ilmesty etäkoulutukseen, joudut maksamaan koulutuksen hinnan itse.

Ota uudenlainen jäsenetu käyttöösi ja katso, kuinka huikean taloudellisen edun jäsenyys antaa aktiiviselle kouluttautujalle.

  • Yhteystiedot

    Eduhouse Oy
    Tiedustelut, kurssisiirrot ja peruutukset
    trainings@eduhouse.fi

Yhteystiedot Osoite Eduhouse Oy, Leppäsuonkatu 6, 00100 Helsinki | Puh.: +358 30 670 5320 | trainings@eduhouse.fi